La caminada de l’AVV del Xup ressegueix el sud de l’Anella Verda

El passat diumenge 24 de Novembre els l’Associació de veïns del Xup va organitzar una nova caminada per els vols del barri aprofitant la privilegiada situació que es te aprop de diferents entorns naturals i vies verdes . La caminada va tenir una assistència de 60 persones de totes les edats que van recorre la riera de Rajadell fins al Gorg de les escaletes , les Tries ( refugi d’animals aixopluc) , els polvorers , la torre santa Caterina ( amb una panoràmica de la ciutat ) i el Raval del Corrons . Durant el trajecte els caminants van poder observar murs de pedra seca i tines que hi ha situades a la Riera del Rajadell així com un pou de Glaç. El dia va acompanyar i el sol va ajudar a fer passar el fred d’un dia esplèndid de tardor. Els participants van destacar la bellesa del recorregut i que era una part de l’entorn del barri que alguns no coneixien .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *