Activitats setembre 2019

Benvolguts/des,

El projecte Xup Riera Vivaque treballa per la promoció sostenible de la Riera de Rajadell al seu pas pel barri manresà del Xup, us convida a dues noves activitats per aquest mes de setembre:

Dissabte 21 de setembre – Jornada d’Inspecció de l’estat de salut de la riera de Rajadell a càrrec del Parc de la Sèquia.

Com en anteriors edicions, realitzarem, de forma participativa, l’anàlisi físico-química i biològica de l’estat de l’aigua de la riera.

Entre tots, farem una inspecció del riu de manera amena i participativa. Descobrirem quins macroinvertebrats hi viuen i n’analitzarem l’estat fisicoquímic. Aconsellem portar botes d’aigua o sabates d’aigua lligades i tovallola.

L’activitat s’iniciarà a les 10h davant del local de l’Associació de veïns del Xup, ubicat als locals comercials del barri.

Així mateix, al finalitzar la jornada, hi haurà esmorzar popular gratuït per tots els participants.

Dissabte 28 de setembre – Jornada de neteja de l’entorn de la riera de Rajadell i pintada de mural

Un any més realitzarem la neteja popular de l’entorn de la riera pel seu pas pel barri del Xup.

El punt de trobada serà a les 9 del matí davant el local social de l’Associació de Veïns del Xup, ubicat als locals comercials del barri.

Així mateix, al finalitzar la jornada, hi haurà esmorzar popular gratuït per tots els participants.

Es tracta de dues jornades totalment obertes i gratuïtes. Tanmateix, per motius organitzatius, recomanem realitzar inscripció prèvia al local de l’AVV, al 938754705 o a aavvxup@gmail.com

Aquesta activitat és impulsada per part del projecte Xup Riera Viva, la xarxa d’agents de custòdia de la Riera de Rajadell al seu pas pel barri manresà del Xup, formada per l’AVV del Xup, Meandre, Parc de la Sèquia, Esplai 3 Pins, Escola Muntanya del Drac, l’Institut Manresa 6, PDC Xup, Mediviu i L’Arada. Així mateix, compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa, en el marc del foment de l’Anella Verda de Manresa, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Us hi esperem!

Gràcies i salutacions

La riera és de tothom, cuidem-la!ç

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *