5a Caminada Popular del Xup

El passat 21 d’Octubre l’Associació de Veïns del Xup va celebrar la 5a Caminada Popular. Enguany el recorregut va variar degut als forts aiguats dels dies anteriors que obstaculitzaven transitar per la vora de la riera de Rajadell, que baixava ven plena.

 

Una setantena de persones de totes les edats, van iniciar la caminada en les seves dues modalitats, una de llarga de 10km i una de curta de 6km. Els veïns de barri i de la ciutat van transitar entre prats acabats de llaurar, pel camí que passa per les Ferreres i porta cap al Suanya. Els més atrevits van continuar fins a l’Església de Rajadell, i de tornada van passar per el barri de Sol i Aire, darrere del Mas Portell i finalitzant al camí de l’església del Xup. A l’arribada a la pista els participants van rebre un obsequi, beguda i entrepà calent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *