Al Xup seguim “fent dissabte”!

Avui, dissabte 22 de setembre un bona colla de famílies han matinat per a fer una neteja exhaustiva de la llera de la riera de Rajadell al seu pas pel barri del Xup.

La brigada dels “Riera Viva”, un any més,  ha recollit tot tipus de deixalles, com ara mobles, runa, etc. Cal destacar que enguany el volum de deixalles s’ha reduït considerablement respecte anys anteriors,  fet que denota que el treball de conscienciació a nivell de barri, per tal de tenir cura d’aquest espai natural, esta donant els seus fruits.

Així doncs, l’Associació de Veïns conjuntament  amb la  resta d’entitats enxarxades en el Pla de Desenvolupament Comunitari, i en el marc del projecte “Xup Riera Viva”, segueix treballant per la promoció sostenible de l’entorn natural del barri i organitzant activitats de conscienciació mediambiental, com per exemple la jornada d’inspecció de l’estat de salut de la riera, que amb el suport del Parc de la Sèquia, tindrà lloc el proper dissabte 29 de setembre.

La riera és de tothom, cuidem-la!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *