Finalitza el Taller de desbrossar – Xup Riera Viva

Fa pocs dies va finalitzar la 2a edició del Taller de desbrossar i introducció a la gestió forestal de boscos de ribera, que s’ha realitzat al barri del Xup al llarg dels mesos de maig i juny, sota la direcció de Jaume Borrós, formador en gestió forestal.

Un total de 9 alumnes han finalitzat el taller, de 25 hores de durada, de forma satisfactòria. D’aquesta manera, els joves participants han desenvolupat habilitats en la gestió forestal de boscos de ribera, aprenent de forma pràctica les tècniques de conservació de la llera del riu seguint criteris de gestió sostenible, alhora que s’ha ofert orientació formativa per a la professionalització, obtenint informació sobre els indrets on cercar feina o els estudis on ampliar la formació rebuda i millorar les competències professionals en el camp de la gestió de recursos naturals.

Destacar, que en la darrera jornada del taller es va realitzar una demostració de creació d’escultures de fusta amb serra mecànica (en concret es va simular l’arbre que forma part del logotip de l’AVV del Xup) i també es va fer lliurament dels diplomes d’aprofitament als participants del taller.

Gràcies a tots els que hi heu participat i fins la 3a edició!

Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *