Dissabte 1 de Juliol “Jornada de neteja de l’entorn de la riera de Rajadell”

Benvolguts/des,

El projecte “Xup Riera Viva” que treballa per la promoció sostenible de la riera de Rajadell al seu pas pel barri manresà del Xup, us convida, un any més, a la jornada de neteja de l’entorn de la riera de Rajadell, que tindrà lloc el proper dissabte 1 de Juliol.

Com és habitual, el punt de trobada és a les 9 del matí, davant el local social de l’Associació de Veïns del Xup (als locals comercials del barri).

Per finalitzar la jornada, hi haurà esmorzar popular gratuït per tots els participants.

Es tracta d’una jornada totalment oberta i gratuïta, tanmateix, per motius organitzatius, recomanem inscripció prèvia a través d’aquest enllaç, o al local de l’AVV del Xup o al 938754705.

Aquesta activitat és organitzada al si de “Xup Riera Viva”, la xarxa d’agents de custòdia de la Riera de Rajadell pel seu pas pel barri del Xup, formada per l’Associació de Veïns del Xup, Meandre, Parc de la Sèquia, Esplai 3 Pins, Escola Muntanya del Drac, PDC Xup, Mediviu i L’Arada. Així mateix, també es compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, en el marc del foment de l’Anella Verda de Manresa.

La riera és de tots, respectem el nostre entorn!

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *