401 Gràcies!

Malgrat aconseguir 401 vots en la convocatòria de Pressupost Participatiu, enguany el projecte de l’Associació de Veïns del Xup “El Xup aposta per la riera, adequació del camí de la riera de Rajadell al seu pas pel Xup” (3a fase), no ha aconseguit ser un projecte guanyador.

 El dilluns 15 de maig l’Ajuntament de Manresa va fer públics els resultats de les votacions i els quatre projectes guanyadors. Un total de 6.228 persones, gairebé el 10% del cens i més del doble que en l’edició de l’any passat, han participat a la votació d’aquest any.

El projecte més votat ha estat el de l’AVV Passeig i Rodalies, amb 1991 vots. Consisteix en transformar el parc del Castell en un pulmó verd, instal·lant enllumenat públic i creant un circuit saludable. El segon lloc ha estat per a dos projectes que han obtingut el mateix nombre de vots -1836-: la recuperació i adequació de l’antic xalet de Casa Caritat per acollir les activitats de l’esplai Vic-Remei; i la recuperació de la llera del riu Cardener, presentat per la Fundació Rosa Oriol. El darrer projecte que ha estat aprovat preveu millorar l’accés del Passeig Pere III al carrer Circumval·lació, ha estat presentat pel Casal de la Gent Gran i ha obtingut 1452 vots.

Volem felicitar a les 4 entitats que han aconseguit finançament per tirar endavant el seu projecte presentat, i també volem donar les gràcies a les 401 persones que han tornat a donar-nos suport en el nostre projecte.

Com ja sabeu el projecte “El Xup aposta per la riera, adequació del camí de la riera de Rajadell al seu pas pel Xup” s’ha presentat en les 3 convocatòries del Pressupost Participatiu de l’Ajuntament de Manresa, amb els següents resultats:

Convocatòria Vots Posició Resultat Execució
2015 138 1r Projecte guanyador Executat
2016 832 Projecte guanyador Pendent
2017 401 28è Projecte descartat No pertoca

En qualsevol cas, el procés de recuperació i millora de la riera de Rajadell pel seu pas pel barri del Xup, no s’atura.

401 gràcies!

Associació de Veïns del Xup

Pla de Desenvolupament Comunitari del Xup

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *