(Inscripcions obertes) Taller de desbrossar i introducció a la gestió forestal de boscos de ribera (2a edició)

Benvolguts/des,

Des del projecte Xup Riera Viva, us presentem la 2a edició del Taller de desbrossar i introducció a la gestió forestal de boscos de ribera, a càrrec de Jaume Borrós, formador en gestió forestal.

El taller, de 25 hores de durada, s’adreça tant a joves del barri com d’altres indrets, i es portarà a terme al barri del Xup, els dijous a la tarda a partir del 18 de maig fins a principis de juliol.

Objectius del taller:

  • Desenvolupar habilitats en la gestió forestal de boscos de ribera: aprendràs de forma pràctica les tècniques de conservació de la llera del riu seguint criteris de gestió sostenible, alhora que entre tots, desbrossarem, millorarem i posarem en valor l’entorn de la riera de Rajadell al seu pas pel barri del Xup, per d’aquesta forma recuperar el seu ús social (passejar, anar-hi a berenar, etc.).

  • Orientació formativa per a la professionalització: t’informarem dels indrets on cercar feina i dels estudis que et permetran ampliar la formació rebuda i millorar les teves competències professionals en el camp de la gestió de recursos naturals.

Per motius organitzatius, és imprescindible inscripció prèvia al local de l’AVV, al 938754705 o a través d’aquest formulari on-line.

Les inscripcions restaran obertes fins el dilluns 15 de Maig. Apunta’t ja, les places son limitades!

Aquesta activitat és impulsada per part del projecte Xup Riera Viva, la xarxa d’agents de custòdia de la Riera de Rajadell al seu pas pel barri manresà del Xup, formada per l’AVV del Xup, Meandre, Parc de la Sèquia, Esplai 3 Pins, Escola Muntanya del Drac, l’Institut Manresa 6, PDC Xup, Mediviu i L’Arada. Així mateix, compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa, en el marc del foment de l’Anella Verda de Manresa, la Diputació de Barcelona i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Us hi esperem!

Gràcies i salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *