Inscripcions obertes a la 3a Caminada Popular del Xup

Benvolguts/des,

Des de l’Associació de Veïns del Xup us convidem a la 3a Caminada Popular del Xup, que tindrà lloc el proper diumenge 16 d’Octubre amb un recorregut per l’entorn natural de la Riera de Rajadell.

La sortida es farà a les 9 del matí al davant del local de l’Associació de Veïns, des d’on s’iniciarà la caminada fins al pinar del Suanya, espai on hi haurà un avituallament amb beguda i fruita. A partir d’aquí es podrà escollir entre dos recorreguts: la caminada curta – familiar retornarà al barri del Xup i la caminada llarga arribarà fins al Gorg Blau.

A l’arribada al barri, hi haurà esmorzar popular (beguda i entrepà) a la pista poliesportiva del Xup.

El preu d’aquesta caminada popular és de tan sols 1 euros pels socis de l’AVV i de 3 euros per les persones no associades.

Per motius organitzatius, es recomana inscripció prèvia al local de l’AVV, al 938754705 o a través d’aquest formulari on-line.

Aquesta activitat impulsada per l’Associació de Veïns del Xup, compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa, en el marc del foment de l’Anella Verda de Manresa, i del projecte “Xup Riera Viva”, la xarxa d’agents de custòdia de la Riera de Rajadell al seu pas pel barri manresà del Xup, formada, a banda de l’AVV, per Meandre, Parc de la Sèquia, Esplai 3 Pins, Escola Muntanya del Drac, PDC Xup, Mediviu i L’Arada.

Us hi esperem!

Gràcies i salutacions

3acaminadaxup

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *