11 de Juny: Neteja i inspecció popular de la Riera de Rajadell

Benvolguts/des,

El projecte “Xup Riera Viva” que treballa per la promoció sostenible de la Riera de Rajadell al seu pas pel barri manresà del Xup, us convida a una nova activitat de sensibilització ambiental pel proper dissabte 11 de Juny.

En aquesta ocasió, ens trobarem per netejar l’entorn de la riera i fer la inspecció físico-química i biològica de l’estat de l’aigua de la riera. El punt de trobada és davant el local social de l’Associació de Veïns del Xup (als locals comercials del barri) i els horaris de la jornada són:

9:30h Neteja de l’entorn de la riera

11h Esmorzar popular (gratuït)

11:30h Inspecció de l’estat de l’aigua de la riera

13h Fi de la jornada

Es tracta d’una jornada totalment oberta i gratuïta, i a més, si es vol es pot participar només a una de les dues activitats. Tanmateix, per motius organitzatius, recomanem inscripció prèvia a través d’aquest enllaç o al local de l’AVV del Xup o al 938754705.

Aquesta activitat és organitzada al si de “Xup Riera Viva”, la xarxa d’agents de custòdia de la Riera de Rajadell pel seu pas pel barri del Xup, formada per l’Associació de Veïns del Xup, Meandre, Parc de la Sèquia, Esplai 3 Pins, Escola Muntanya del Drac, PDC Xup, Mediviu i L’Arada. Així mateix, també es compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, en el marc del foment de l’Anella Verda de Manresa.

Us hi esperem!

Cartell_neteja_inspeccio_11juny_Xup_difusio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *