Xup Riera Viva a la jornada de projectes d’Educació i Sensibilització Ambiental

jornada_presentacio_cap

 

Membres de Meandre i de la Fundació “Parc de la Sèquia” presentaran el projecte a la jornada “Projectes d’Educació i Sensibilització Ambiental” que tindrà lloc el proper 9 de febrer de 2016 a la Sala d’actes del Departament de Territori i Sostenibilitat (Av. Josep Tarradellas, 2 – 6, Barcelona) a partir de les 09:45 del matí. La jornada és gratuïta i oberta a tothom.

La jornada està organitzada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i ha de servir per donar a conèixer els resultats obtinguts pels projectes d’educació i sensibilització ambiental subvencionats pel DTES en la convocatòria 2014-2015. La jornada estarà organitzada segons els tres grans temes de la subvenció (ecosistemes aquàtics, ecosistemes agroforestals i malbaratament alimentari).

En aquesta jornada, l’Obrador del Tercer Sector Ambiental presentarà la campanya “Jo sóc donant ambiental” i li donarà el tret de sortida, amb l’objectiu principal de fer conèixer la feina de les entitats ambientals catalanes, promoure-hi les donacions i estimular la col·laboració i les tasques de voluntariat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *