Xup Riera Viva al documental “El Gresol, l’acció comunitària als barris de Manresa”

gresolEl proppassat divendres, 20 de novembre, la sala petita del Kursaal es va omplir de gom a gom amb la presència d’unes dues-centes persones, amb motiu de la projecció del documental “El Gresol, l’acció comunitària als barris de Manresa”.

La majoria del públic assistent a la projecció han participat de forma significativa en l’elaboració d’aquest documental. Cal destacar que entre aquest públic hi havia bona part dels actuals presidents i presidentes de les diverses entitats veïnals de Manresa.

El documental, que va tenir una durada aproximada d’una hora, fa un recorregut per diversos projectes socials que integren els Plans de Desenvolupament Comunitari (PDC) del Xup, la Balconada, Escodines i de la FAVM, així com pel Programa de Desenvolupament Comunitari del barri de la Font dels Capellans. A més a més, permet conèixer la funció que realitzen les entitats veïnals de Manresa com a promotores de transformacions socials.

Així mateix, en el documental es pot visualitzar, de forma breu, alguna de les activitats desenvolupades en el projecte Xup Riera Viva, com per exemple el Curs d’Educació Ambiental i per la Sostenibilitat.

Aquest documental és una iniciativa de la regidoria de Barris i Acció Comunitària de l’Ajuntament de Manresa en col·laboració amb els PDC de la ciutat.

Podeu visualitzar-lo a partir del següent enllaç:

Documental ‘El Gresol, l’acció comunitària als barris de Manresa’

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *