Xup Riera Viva a les Jornades Paneuropees d’Educació Ambiental cap a la Sostenibilitat

Els dies 1 i 2 d’octubre ha tingut lloc, a Barcelona, la tercera edició de les Jornades Paneuropees d’Educació Ambiental cap a la Sostenibilitat. Aquest esdeveniment ha esdevingut gradualment un fòrum important de discussió entre institucions europees, governs de tots els nivells, societat civil i grups d’interès en educació ambiental amb l’objectiu de conèixer projectes d’altres països i cercar col·laboracions internacionals.
Des del Xup Riera Viva i hem participat amb la presentació del pòster que podeu consultar a continuació. Així mateix, les jornades han servit per intercanviar coneixements i experiències amb diversos projectes innovadors de tot Europa.
Per més informació sobre aquestes jornades:  http://catalonia.environmental-education.org
0002

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *