Inspecció popular de l’aigua de la riera

El proper dissabte 5 de setembre us convidem a participar a una nova activitat popular del projecte Xup Riera Viva, en aquesta ocasió realitzarem de forma col·lectiva una  Inspecció Popular, per tal de determinar l’estat ecològic de l’aigua d’un tram de la Riera de Rajadell vora el barri del Xup.

La inspecció popular comptarà amb el suport del Servei educatiu del Parc de la Sèquia i del Centre de l’Aigua de Cant Font (Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia), el qual un dels aspectes del seu treball és precisament l’anàlisi de la qualitat de l’aigua dels rius i les rieres de la ciutat de Manresa.

Aquesta activitat és totalment oberta a tothom que n’estigui interessat, preguem però inscripció prèvia per motius organitzatius.

Us hi esperem a tots i totes!

Inspecció_riera_5setembre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *