Fent ruta per la riera

Aquest capvespre s’ha portat a terme una caminada popular per compartir el coneixement popular i les vivències dels veïns i veïnes sobre els usos socials de la riera. D’aquesta manera s’ha realitzat una ruta interpretativa per diferents indrets vinculats amb la riera.  Així, la ruta, que ha tingut un format circular, amb sortida i arribada al local de l’AVV del Xup, ha transcorregut per indrets emblemàtics com el Bosc del Suanya.

A partir dels records, vivències i coneixements recollits en aquesta, i en altres activitats, properament s’editarà un dossier de ruta interpretativa dels usos socials de la riera per facilitar la seva difusió al conjunt del veïnat del barri del Xup, de Manresa i pel públic en general.

IMG_9608IMG_9587

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *