Dissabte 4 de juliol: Inspecció Popular a la Riera de Rajadell

Cartell_inspecció_popularEl proper dissabte 4 de Juliol us convidem a participar a una Inspecció Popular de la Riera de Rajadell, per tal de determinar l’estat ecològic de l’aigua d’un tram de la riera.

La inspecció popular comptarà amb el suport del Servei educatiu del Parc de la Sèquia i del Centre de l’Aigua de Cant Font (Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia), el qual un dels aspectes del seu treball és precisament l’anàlisi de la qualitat de l’aigua dels rius i les rieres de la ciutat de Manresa.

Aquesta activitat és totalment oberta a tothom que n’estigui interessat. S’iniciarà a les 9 del matí al local de l’Associació de Veïns del Xup i té una durada prevista de 3 hores.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *