Formacions en Agroecologia i Desbrossament

El projecte Xup riera viva engega motors amb un parell de tallers sobre agroecologia i desbrossament . Aquestes activitats formatives estan englobades dins d’aquest nou projecte de conscienciació ambiental que està fiançat per el Departament de la Generalitat de territori i sostenibilitat i compten amb el suport de Meandre i la Fundació Aigües de Manresa Junta de la Sequia . A traves de les activitats, actes i tallers que es realitzaran en el marc del projecte es pretén preservar i millorar l’estat de l’entorn de la riera de Rajadell al seu pas per el barri del Xup . L’associació de veïns, te un paper fonamental ja que ofereix suport al projecte realitzant treball d’adequació i millora del accessos a la riera .
Esperem que el conjunt d’accions que es promoguin en el marc del projecte puguin recuperar aquest espai emblemàtic del barri, molt estimat per els veïns i veïnes.

imatge-cartell gestio forestalimatge-cartell horta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *